Kurz

PRĎOLCI 2 - 3 ROKY

Obtížnost
PRĎOLCI 2 - 3 ROKY
Denisa  - PRĎOLCI 2 - 3 ROKY

Denisa

Jana  - PRĎOLCI 2 - 3 ROKY
Jana

malý i velký sál

25.04.2024
10:00 - 10:45
Cena kurzu 1500 Kč
Lekce 9 / 10

DŮLEŽITÉ INFORMACE KE KURZU!

Kurz je určen pro rodiče s dětmi ve věku 2 - 3,5 let, které si osvojují pohybové dovednosti. Maminky či tatínkové jsou v lekci aktivní a po celou dobu dětem asistují a případně je jistí na překážkách. Rodič má jako hlavní úkol ukazovat a motivovat k dané činnost, ať už pohybové nebo jemné motorice. Rodiče, tak dostanou inspiraci na domácí výrobu prolézaček a hraček k rozvoji, jak pohybu, tak i jemné motoriky. Není vhodné pro budoucí maminky s rizikovým těhotenstvím. Kurz běží 10 týdnu po sobě jdoucích, krom 15.2. (jarní prázdniny) a 28.3. (Velikonoční prázdniny). Prosím berte v potaz, že se kurz může o 1-3 týdny protáhnout (nemoc trenérek, nečekaná dovolená nebo vzdělávací akce trenérek)!!!

NELZE SE ODHLÁSIT SE ZAPLACENÉHO KURZU! Je možné kurz přepsat na náhradníka. Účtenku jako potvrzení pro pojišťovnu dohledáte ve svém účtě. 

Pokud víte, že budete chybět můžete za sebe zaslat náhradníka, například sousedovic mimčo nebo sourozence nebo sourozence vzít v jiný den společně apod. Možnost jedné náhradní lekce v případě absence, můžete využít lekci "hernička pro mrňousky" tedy si dáte do těla dvě hodinky po sobě. To vše po předešlé domluvě.

Při zakoupení kurzu zadejte jméno a datum narození dítěte!

 

Již proběhlo

Sdílet kurz PRĎOLCI 2 - 3 ROKY na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)