Kurz

AKROBATICKÁ A POHYBOVÁ PŘÍPRAVKA

Obtížnost
AKROBATICKÁ A POHYBOVÁ PŘÍPRAVKA
Eva  - AKROBATICKÁ A POHYBOVÁ PŘÍPRAVKA

Eva

velký sál

24.04.2024
16:30 - 17:30
Cena kurzu 2400 Kč
Lekce 10 / 15

DŮLEŽITÉ INFORMACE KE KURZU!

Kurz je určen pro děti od 4 - 6 let. Kurz běží 15 týdnu. Hravou formou si zlepšují koordinaci, mobilitu, sílu a rovnováhu. V kurzu se seznámí s fair play a teamovými hrami, který učí spojovat kolektiv. Trenérce pomáhají se závěrečným úklidem a tak se učí řádu a pomoci. Hrají se zde kolektivní hry na rozvoj kooperace a spolupráce. Učí se základům akrobacie jako je kotoul, stojka, síla na akrobatickém kruhu a jiné. Tento kurz je založen na základech všestranného pohybu pro přípravu do dalších pohybových kroužků nebo vrcholových sportů a také jako prevence před zraněním.

Cvičíme 15 týdnu po sobě jdoucích. Kurz se NEKONÁ 12-16.2. 

NELZE SE ODHLÁSIT SE ZAPLACENÉHO KURZU! Je možné kurz přepsat na náhradníka. Účtenku jako potvrzení pro pojišťovnu dohledáte ve svém účtě.

Možnost DVOU náhradních lekcí v případě absence, můžete využít lekci "pohybová a akrobatická přípravka" ve středy. To vše po předešlé domluvě.

!!! RODIČE DĚTÍ DO 5-TI LET, MAJÍ POVINNOST BÝT PŘÍTOMNI NA LEKCI A TO  PRIMÁRNĚ U ÚKLIDU - Z BEZPEČNOSTNÍCH DŮVODŮ. Jelikož nám děti aktivně chtějí uklízet těžké věci, které nesmí a trenérka bohužel nemá oči všude. Děkujeme za pochopení. U menších dětí 3,5-5 let je rodič v lekci přítomen a aktivně se účastní (v případě, že je to potřeba).

Při zakoupení kurzu zadejte jméno a datum narození dítěte!

 

Již proběhlo

Sdílet kurz AKROBATICKÁ A POHYBOVÁ PŘÍPRAVKA na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)