Kurz

KOMPENZAČNÍ CVIČENÍ pro rodiče s dětmi od 8 let

Obtížnost
KOMPENZAČNÍ CVIČENÍ pro rodiče s dětmi od 8 let
Denisa  - KOMPENZAČNÍ CVIČENÍ pro rodiče s dětmi od 8 let

Denisa

Jana  - KOMPENZAČNÍ CVIČENÍ pro rodiče s dětmi od 8 let
Jana

velký sál

23.04.2024
17:30 - 18:30
Cena kurzu 540 Kč
Lekce 9 / 10

DŮLEŽITÉ INFORMACE KE KURZU!

Kurz KOMPENZAČNÍ CVIČENÍ PRO RODIČE S DĚTMI OD 8 LET je nový projekt, jenž v sobě skloubí zábavné hry, silový trénink, ale i flexibilní prvky strečingu.

Určeno všem, kteří řeší u svých malých sportovců jednostrannou zátěž při sportu (tenic, hokej, fotbal atd.), skoliotické držení těla, valgozitu kotníku či plochonoží a nohy do X, hyporlordotiské / hyperkyfotické držení těla (zvýšené prohnutí bederní páteře nebo tzv. kulatá záda s předsunutím ramen) a jinými restrikcemi a indispozicemi těla. PROTOŽE JAK NEJLÉPE POMOCI SVÉMU DÍTĚTI? JÍT MU PŘÍKLADEM!

Ale i těm, kteří chtějí zdravým a fyziologickým přístupem podpořit posturativní vývoj dítěte i přestože je nic netrápí. Hodina strávená s vaší ratolestí, kdy se v tréninku budete podporovat, utužovat vztah, ale někdy i hecovat ve výzvách, vám vytvoří úplně jiný pohled na vás i vaše dítě. 

Součástí kurzu jsou kolektivní hry na rozvoj spolupráce a kooperace, kompetitivní a kognitivní hry, rychlostní, obratnostní a silové hry pro zvýšení pohyblivosti části těl, které vyvolávají restrikce v těle. Zlepší se tím stabilita, posílí svaly a kardiovaskulární systém, ucelí se pohybové návyky a pravidelnost, rozvinou se dovednosti jako soutěživost, odhodlání a strategické myšlení. Mimo to se zlepší mobilita kloubů a flexibilita tkání.

Rodič je plně aktivní, což je BONUS pro jeho fyzickou kondici. Rodič a dítě jsou parťáci a plně se podporují v daných cvicích nebo hrách. Rodiče se mohou prohodit v trénincích pokud dítě onemocní, ale doporučujeme, aby docházel pravidelně stejný (matka nebo otec). Tréninky jsou sestaveny pro začátečnickou kondici, takže nemůsíte mít strach, že naběhneme do extrému.

Kurz poběží 10 týdnu po sobě jdoucích, ODPADÁ v termínu: 13.2.2024 (prázdniny). Berte prosím na vědomí, že z důvodu nemoci trenérky nebo neočekávané dovolené či pracovní cestě se může kurz posunout o 1-2 týdny.

NELZE SE ODHLÁSIT SE ZAPLACENÉHO KURZU! Je možné kurz přepsat na náhradníka. Účtenku jako potvrzení pro pojišťovnu dohledáte ve svém účtě. 

Možnost JEDNÉ NÁHRADY obou účastníků je v jakékoli open lekci v rozvrhu, kterou VEDE TRENÉRKA DENISA (silový trénink, kondiční - co 3. týden, ideomotorika nebo některý z pátečních tréninků). To vše po předešlé domluvě.

CENA KURZU JE ZA OBA ÚČASTNÍKY! Při zakoupení kurzu uveďte jméno a datum narození dítěte, registraci účtu si udělejte na své jméno (účtenka pak bude vystavena na jméno dítěte a naleznete jí ve svém registračním účtu-účtenky). Prosím napište nám email na kono-fit@seznam.cz jaký posturativní problém řešíte u svého dítěte.

Již proběhlo

Sdílet kurz KOMPENZAČNÍ CVIČENÍ pro rodiče s dětmi od 8 let na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)