Kurz

CVIČENÍ V SÍTI SOUTĚŽNÍ SKUPINA nováčci - dvojúvaz

CVIČENÍ V SÍTI SOUTĚŽNÍ SKUPINA nováčci - dvojúvaz
Denisa  - CVIČENÍ V SÍTI SOUTĚŽNÍ SKUPINA nováčci - dvojúvaz

Denisa

malý a velký sál

21.11.2024
15:15 - 16:15
Cena kurzu 1980 Kč
Lekce 8 / 11

Tento kurz je určen pro děti i dospělé, kteří mají ambice soutěžit v disciplíně akrobacie na síti a mají chuť rozvíjet své počáteční schopnosti. Určeno dětem od 10 let, které už prošly alespoň jeden rok základním nebo pokročilým kurzem nebo se účastnili táboru v luftu a bylo jim doporučen tento kurz.  Na této hodině se budeme učit primálně dvojúvazovou síť! Všechny děti v této skupině budou mít v následující rok sólo choreografie. Pokud má někdo zájem z dětí udělat si i double choreografii, doporučuji, aby oby obě děti chodily do stejné kategorie (kurzu).

Kontraindikace: vysoký a nízky tlak, srdeční onemocnění, poranění míchy, vyhřezlá plotýnka, problémy s páteří, epilepsie, nedávno prodělaný otřes mozku, onemocnění vniřního ucha, těhotenství, uměné klouby, v daný den aplikace botoxu.

Storno podmínky: více jak 14 dní před zahájením kurzu navracíme 100% částku na kredit. Méně jak 14 dnů je storno 100% z částky. Prosíme ať si tuto skutečnost promyslíte. V případě dlouhodobé nemoci nebo odstoupení od kurzu během průběhu kurzu finanční ztráty nevracíme, ale je možné kurz převézt na náhradníka. Děkujeme za pochopení. 

Náhrady za chybějící lekce ze strany klienta: během kurzu klienti mají nárok na 1 náhradní lekci (v případě absence) a to v právě probíhajících kurzech, které adekvátně zvládnou. Například pohybová a akrobatická přípravka, akrobacie na síti pokročilí nebo začátečníci, lekce akrobacie na kruhu začátečníci, pokročilí i soutěžní skupina nebo klidnější lekce jóga ve vzduchu nebo jemná jóga. Dospělí pak mohou využít i open lekce jako jsou funkční tréninky, jumping, ideomotorická terapie (prosím nepřihlašovat se přes rezervační systém, ale nahlásit se SMS). Na náhradní lekci je nutné se informovat cca den předem zdali je volné místo na tel.č.: 731 156 378 (sms) nebo emailem kono-fit@seznam.cz

Pro více informací ke kurzu mě neváhejte kontaktovat na zmíněném telefonu a emailu. 

Kurz má 11 lekcí. NECVIČÍ SE 3. 10. 2024 !!! 

Trenérka Eva mě zastoupí 7 a 21.11. s hodinou flexibility!!

Storno (smazání kurzu) lze pouze přes emailovou žádost a to na kono-fit@seznam.cz

6 / 6

Sdílet kurz CVIČENÍ V SÍTI SOUTĚŽNÍ SKUPINA nováčci - dvojúvaz na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)