Kurz

PRĎOLCI 2 - 3 ROKY cvičení rodič a dítě

PRĎOLCI 2 - 3 ROKY cvičení rodič a dítě
Denisa  - PRĎOLCI 2 - 3 ROKY cvičení rodič a dítě

Denisa

Jana  - PRĎOLCI 2 - 3 ROKY cvičení rodič a dítě
Jana

malý i velký sál

24.10.2024
10:15 - 11:00
Cena kurzu 1320 Kč
Lekce 4 / 8

Lekce je určená nejmenším dětem ve věku 2 - 3 roky. Lekce je rozdělená na dva sály, které se po 20 minutách prostřídají. Ve velkém sále probíhá hrubá motorika a v malém jemná motorika v kombinaci s pohybem. Lekce v průběhu stěžujeme a vždy jsou na jiný způsob. Vždy je lekce na nějaké téma (pohádky, zoo, farma apod.) a stále se snažíme přizpůsobovat těm co už chodí nějaký ten pátek, aby to bylo pro ně nové a zajímavé. Celou lekci motivuje rodič své dítko (za pomocí instrukcí trenérky). Obě trenérky jsou manuální terapeutky a je možné, že vám i napoví jak s jemným dětských tělíškem nezacházet (například: netahat a nezavěšovat za ruce, nebo jej nevodit s rucemi nad hlavu). To vše pro maximálně zdravý a přirozený psychomotorický vývoj. Není vhodné pro těhotné maminky v rizikovém těhotenství. V kurzu se mohou střídat rodiče i prarodiče. V kurzu se rodiče v celku zapotí, doporučujeme pohodlné a elastické oblečení. Závěrem této lekce vždy aktivně uklízejí rodiče i děti veškeré vybavení na svá místa.

Storno podmínky: více jak 14 dní před zahájením kurzu navracíme 100% částku na kredit. Méně jak 14 dnů je storno 100% z částky. Prosíme ať si tuto skutečnost promyslíte. V případě dlouhodobé nemoci nebo odstoupení od kurzu během průběhu kurzu finanční ztráty nevracíme, ale je možné kurz převézt na náhradníka. Děkujeme za pochopení. 

Náhrady za chybějící lekce ze strany klienta: během kurzu máte nárok na 1 náhradní lekci (v případě absence) a to v právě probíhajícím kurzu. Hernička pro mrňousci (cvičení rodiče s dětmi), tudíž si v nějaký den dáte dvojtou dávku. Nebo může jeden z rodičů využít náhradu na open lekci typu funkční trénink, jumping, ideomotorická terapie, TRX nebo jemná jóga (prosím na open lekci se nehlaste přes rezervační systém, ale přes SMS) Na náhradní lekci je nutné se informovat cca den předem zdali je volné místo na tel.č.: 731 156 378 (sms) nebo emailem kono-fit@seznam.cz

Pro více informací ke kurzu mě neváhejte kontaktovat na zmíněném telefonu a emailu. 

Kurz má 8 lekcí. NECVIČÍME 3. 10. a 7. 11. 2024 !!!

 

Pravidla herničky: 

1. ZAPNOUT HERNÍ REŽIM: Hravý rodič = hravé dítě. Pokud chceš, ať se dítě maximálně zapojí do programu, je potřeba mluvit jeho řečí. Ukazuj, vysvětluj, motivuj, vyprávěj pohádku s námi, buď chvíli máma koza co dohlíží na své kůzle, jak mile a radostně dovádí.

 2. VYSLECHNI A HREJ: Poslechni jak motivovat, jaká má hra pravidla a napodob vypravěče. Menším vždy musí rodič asistovat v pohybech např. paci paci pacičky – chytneme za ručky a budeme tleskat společně/ u větších stačí vizuální a sluchová motivace.

 3. CHYŤ SI SVOJE MRNĚ: Bude-li vypravěč / trenér vysvětlovat pravidla hry či opičí dráhy, přitul se ke svému kůzlátku a chviličku jej zpomal, aby ses dozvěděl/a potřebné informace jak si hru maximálně užít. DŮLEŽITÉ VAROVÁNÍ! NETAHÁME ZA RUCE/ NOHY, NÝBRŽ ZA SPODNÍ ŽEBRA! Je to pro bezpečný rozvoj kloubů malých dětí.

 4. NEJLEPŠÍ JIŠTĚNÍ JE ŽÁDNÉ JIŠTĚNÍ: Pro rozvoj stability dětí je ideální je jistit tzv. ze zálohy. Být jim více psychologickou oporou a tu fyzickou omezit jen tak na oko. JISTÍME OPĚT ZA ŽEBRA, NE ZA RUCE ČI RAMENA!

 5. PRO BEZPEČNOST VŠECH: Hlídáme mrňata a prďolky, aby nám nelezla na náčiní, jenž nejsou v daný herní den dovoleny. A nebraly závaží o které by se mohla zranit.

 6. VĚDOMÁ POZORNOST: Práci nyní nechejte doma a věnujte se pouze vašemu kůzlátku, aby jej neodnesla liška. Pokud potkáte někoho známého s kým máte neodolatelný pocit socializace, je zde pro vás připravena čekárna, kde můžete před lekci setrvat.

Děkujeme za plynulý a bezpečný průběh lekce.

 NÁHRADNÍCI: Pokud jste se nestihli zapsat na kurz, ale rádi by jste docházeli nárazově nebo chcete vyčkat zdali s emísto neuvolní i po rozběhnutí kuzu. Rezervujte si místo jako náhradník a odpadne-li nám někdo třeba pro nemoc, rádi se vám ozveme.

20 / 20 +2

Sdílet kurz PRĎOLCI 2 - 3 ROKY cvičení rodič a dítě na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)